Containerservice Uppsala

Tillhandahåller containers

Containerservice

Effektiv hantering av byggavfall och skrot

Är du i behov av att hyra container? Vi är ett företag som erbjuder effektiv och enkel containerservice. Efter byggprojektet blir det mycket byggavfall som behöver samlas och transporteras bort. Samma gäller för grovsopor eller trädgårdsavfall.

Av oss kan du hyra kraftiga containers av olika storlekar av hög kvalitet att fylla med vad du vill. Sedan kommer vi och forslar bort containern och tömmer innehållet. Enklare kan det inte bli.

Sjävklart behöver avfallet sorteras och när det går återvinnas. Har du inte möjlighet kan vi sortera åt dig.

Brännbart avfall

Vi har containers som passar för brännbart avfall som till exempelvis trä, papper och plast. Det går inte att slänga organiskt material. Det transporteras för krossning och bränning på närmaste anläggning.

Blandat sorterbart fint avfall

När du fyller containern med sorterbart avfall sorteras det med en plockmaskin. Hälften måste bestå av brännbart avfall, det villl säga metall, papper, trä eller plast. Här kan du även slänga mattor, gummi, rör, PVC, stoppade möbler och ris. Du får här slänga max 10 % deponiavfall, alltså betong, gips, isolering och liknande.

Blandat sorterbart grovt avfall

Här kan du slänga brännbart men med större andel deponiavfall från byggen och renoveringar och liknande.

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en passande containertjänst baserat på ditt behov.

gul container fylld med tegel

Erfarenhet och kompetens

Vi har varit i branschen i 20 år. Vi har lång erfarenhet och arbetar med det mesta inom fastighets- och skadeservice. Hos oss kan du få skräddarsydd containerservice över hela Uppsala. Vi hyr ut containers i passande storlek till såväl företag som privatpersoner.

Välkommen till ett pålitligt bolag när du behöver containerservice.

Hyr en passande container